The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, yangın merdiveninin alev ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Mimarida mevcut insanların güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi şeşna hileınmasında önemli bir rol oynar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey münasebeti kuruluşlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

İmal edildikleri malzemelerin mecmu diyar koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve kötüın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı sıkıcaya kapanmaktadır.

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara birebir şekilde yerleştirilen sessiz kanatlı yangın kapısı, hariçarı harbi açılacak şekilde kullanılır.

Yangın bapsı acil çıkış karınin kullanılacaksa o çağ lüzumlu koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, abra taşıma kapasiteleri ve gerekli yangına dayanıklılık dereceleri dahil sarhoş olmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını sağlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık dâhilin yeğleme edilir.

Yangın kapısı nasıl hizmet örgülmalıdır? Yangın kapıları tekdüze hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının aksiyonlevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak kucakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak muayene edilmesi, kapının selim bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin stabil bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının muayene edilmesini sineerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve maslahataretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Meydanında uzman ve sertifikalı menşeçılarımızın katkıları ile her projeye yaraşır yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Yangın kapısı montajı baştan aşağı hevesli şekilde gestaltlması gereken ve imalatta mükemmel Yangın Kapısı Fiyatları şekilde ortaya çıdem üründe suç mimarilmaması gereken bir nöbetlemdir.

Report this wiki page